بهینهسازی موتور جستوجو یا همان سئو ، یکی از مباحث مهمی است که طی چند سال اخیر بسیار مطرح شده و دغدغهی تمامی کسبوکارهای آنلاین است. هر کسبوکاری برای اینکه بتواند در موتورهای جستوجو نظیر گوگل، رتبهی خوبی بگیرد، باید بتواند یک ارزیابی دقیق روی سایت خود انجام دهد و تکنیکهای سئو را روی آن پیاده کند. چنین اقداماتی کار یک فرد عادی نیست و باید حتما توسط یک متخصص سئو و یا یک کارشناس سئو انجام شود. متخصص سئو کسی است که کاملا با مباحث سئو داخلی و خارجی آشنایی دارد و میتواند سایت را مطابق استانداردهای تعیین شدهی گوگل، بهینهسازی کند. متخصص سئو یا سئوکار یکی از عناوین شغلی است که چندین سال است موردتوجه قرار گرفته و بازار خوبی دارد. اگر کسی بتواند مهارتهای لازم در این زمینه را کسب کند، میتواند آیندهی شغلی خوبی داشته باشد. درآمد کارشناس سئو و سئو کار در ایران، بر اساس نوع کار کردن و محل کارشان متفاوت است؛ ولی نسبت به سایر مشاغل حوزهی کامپیوتری، درآمد سئو کار و کارشناس سئو بیشتر است.
کارشناس سئو را با متخصص سئو اشتباه نگیرید!
کارشناس سئو یا SEO Expert، کسی است که تجربهی زیادی در زمینهی سئو دارد و با روند بهینهسازی سایت برای موتورهای جستوجو، کاملا آشناست. کارشناس سئو ترندها را برای سئوکارها آماده کرده و در اختیارشان قرار میدهد. این افراد قادرند هر نوع سوالی در زمینهی بهینهسازی سایت برای موتورهای جستوجو را پاسخ دهند و در صورت نیاز اجرا کنند. کارشناس سئو در تمام ساعات روز مشغول تحقیق و مطالعه پیرامون مباحث سئو و رصد تغییرات جدید گوگل است و سعی میکند با تست استراتژیهای خود، قبل از اجرا، آنها را ارزیابی کند. برخی از مهمترین وظایف کارشناس سئو، موارد زیر هستند:
- تعریف نقشها؛
- تحقیقات زمینهای؛
- پیگیری ترندهای سئو؛
- طراحی استراتژیهای بهینهسازی؛
- تست خطا؛
- مشاهده، توضیح و پیادهسازی هر استراتژی جدید؛
- آنالیز و تحلیل دادهها.
دوره جامع آموزش طراحی سایت همراه با استخدام
متخصص سئو که در ایران به آن سئوکار هم گفته میشود، کسی است که توسط کارشناس سئو آموزش میبیند و در واقع مجری برنامههای سئو در سایت خواهد بود. البته نمیتوان متخصص سئو را زیردست کارشناس سئو دانست، در حقیقت این دو شخص در کنار هم وظایف خود را انجام میدهند. معمولا حوزهی کاری متخصص سئو، نسبت به کارشناس سئو کمی محدودتر است. برخی وظایف سئوکار به شرح زیرند:
- نصب و پیادهسازی استراتژیهای حرفهای کارشناس سئو؛
- اجرای چارچوبها با تحقیقات محدود در این زمینه؛
- پیادهسازی تکنیکهای سئو و نمایش نتایج آن؛
- اطمینان از اینکه دادهها بهدرستی پیادهسازی شدهاند و هیچ ناهنجاری وجود ندارد؛
- انجام تمام اقدامات مربوط به نگهداری سئو سایت.
با توجه به توضیحات ذکر شده دربارهی وظایف کارشناس سئو و متخصص سئو، میتوان بهسادگی حدس زد که درآمد یک متخصص سئو با یک کارشناس سئو تفاوت دارد.
درآمد سئو در ایران
اینکه چه رشته تحصیلی را خوانده باشید، شاید در کسب درآمد شما تاثیر گذار باشد اما مهم تر از آن این است که شما توانسته باشید مهارت های لازم را نیز در آن رشته کسب کرده باشید تا بتوانید درآمد خوبی را هم بدست آورید. در رابطه با سئو هم همینطور است، یعنی مهم ترین موردی که بر روی درآمد شما از این شغل تاثیر گذار است، میزان مهارت و تجربه شماست.
۳ چیزی که بر روی میزان دریافتی شما از سئو تاثیر گذار است:
- میزان دانش و مهارت های تخصصی
- میزان تجربه (سابقه کاری)
- توانایی های فردی و شخصی
بریم سراغ درآمد سئو!
دوره جامع آموزش ادمینی همراه با استخدام
درآمد سئو در ایران چقدر است؟
خب طبیعتاً هر کسب و کاری اگر با مهارت و دانش لازم درباره آن پیش رود میتواند نتیجه ای بسیار خوب و عالی را به همراه داشته باشد. سئو سایت هم میتواند درآمد بالایی را برای شما داشته باشد و هم برعکس. اگر شما بتوانید با دانش و مهارتی که در زمینه سئو سایت دارید، وب سایت های که در اختیار دارید را در زمان مشخص شده طبق قرار داد طرفین به جایگاهی که میخواهند برسانید باید بگوییم که درآمد خوبی از سئو خواهید داشت. اما اگر از دانش و مهارت خود به درستی استفاده نکنید قطعا درآمدی بدست نخواهید آورد و ممکن است نیاز باشد هزینه های جانبی زیادی را هم از جیب خود هزینه کنید.
میزان درآمدی که از سئو می توان بدست آورد به کوچک و بزرگ بودن سایت هم بستگی دارد. اما مسئله ای که باید درباره درآمد سئو در ایران بدانید این است که باید بدانید افرادی که قرار است بر روی سئو سایت شما فعالیت داشته باشند در کدام دسته از افراد و متخصصین سئو قرار دارند.
متخصصین سئو به چهار دسته ی زیر تقسیم میشوند:
- کارشناسان سئو که خودشان یک شرکت یا تیم دارند. (لازمه حداقل 3 سال سابقه کار و تجربه و بالابردن دانش)
- کارشناسان سئو که به صورت آزاد یا فریلنسر یا دورکار، کار میکنند
- کارشناسان سئو که قصد استخدام در یک شرکت یا تیم را دارند
- متخصص تولید محتوا
- درآمد دسته ی اول از 20 میلیونبه بالا می باشد اما ریسک ورشکستگی را هم دارند.
- درآمد سئو کاران دسته ی دوم به 2 روش صورت میپزیرد: در روش اول سئو کار فقط روی یک یا نهایت 2 پروژه تمرکز میکند و میتواند از هر پروژه عددی بین 5 تا 7 میلیون دریافت کند و در روش دوم سئو کار برای اینکه ریسک عدم موفقیت در یک پروژه را کمتر کند، روی 3 تا 4 پروژه کار میکند و از هر کدان عددی بین 3 تا 5 میلیون دریافت میکند. (توجه نمایید که ممکن است در این روش کارفرما با شما در صورت موفقیت پروژه سئو واریزی انجام دهد و این ریسک سئوکار را بالا میبرد)
- دسته ی سوم نیز مانند دسته ی دوم هستند با این تفاوت که کارشان تایم مشخصی دارد و شاید کمی سخت تر باشد اما حقوقشان را در موعد مقرر دریافت خواهند کرد و البته حقوقشان هم در همان حد یعنی عددی بین 7 تا 12میلیون تومانمیباشد.
- درآمد این افراد بستگی به دو فاکتور دارد: 1. کیفیت تولید محتوا 2. حجم تولید محتوا / بر این اساس حقوق این افراد عددی بین 5 تا 8 میلیون تومانمیباشد.
* این اعداد در آبان ماه سال 1402 بروز رسانی شد. (اواخر سال 2023 میلادی)
بنابراین با توجه به شرایط روز دنیا که با آن مواجه هستیم به طور کامل و مشخص نمی توان گفت که درآمد سئو در ایران چه مقدار می باشد، زیرا که کار بر روی سئو سایت ها و کلمات کلیدی در هر کسب و کاری بسته به میزان سرچ ها و رقابتی که در آن حوزه وجود دارد متفاوت میباشد، دقت کنید که سرچ ها توسط کاربران روی آن کلمات کلیدی انجام می شود و سختی کار را رقبای سایت مشخص میکنند، که چه میزان هزینه میکنند و برای موفقیت در گوگل تلاش میکنند.
بنابراین اگر به دنبال مجموعه ای برای انجام امور سئو وب سایت خود به نحو احسن با هزینه کمتر می باشید ، پیشنهاد ما مجموعه باتیس گرفی می باشد که با مجرب ترین تیم خود بهترین خدمات را به ارزان ترین قیمت ممکن ارائه می دهد.
مجموعه باتیس گرفی
مجموعه باتیس گرفی یک مجموعه گرافیکی بوده که تمامی خدمات گرافیکی ، طراحی سایت ، سئو ، رپورتاژ آگهی و بک لینک ، مقاله نویسی برای رپورتاژ آگهی ، خدمات ادمینی گسترده ، معرفی بهترین پیج های اینستاگرامی ، همراه با دوره های جامع آموزش ادمینی و طراحی سایت همراه با استخدام و معرفی به بازار کار را برای کاربران خود محیا کرده است.