اگر جزو کسانی هستید که به طراحی سایت علاقه دارید اما در مورد این تصمیم نگران هستید و میخواهید بدانید بازار کار طراحی سایت و آیندۀ آن در ایران چگونه است یا یک طراح وب سایت ماهانه چقدر درآمد دارد؟ و یا درآمد طراحی سایت به چه عواملی بستگی دارد؟
طراح وب کیست؟
درگذشته یک نفر به تنهایی یک سایت را از صفر تا صد طراحی میکرد، اما امروزه برای تولید یک وب سایت اینترنتی از متخصص های مختلفی استفاده می شود که یکی از آنها طراح وب است. طراح وب به شخصی گفته می شود که به صورت حرفه ای صفحات وب را برای یک سایت اینترنتی طراحی می کند.
طراحان وب، بیشتر به طراحی و برنامه نویسی لایه ظاهری سایت می پردازد و برنامه نویس های دیگر به تولید کد نرم افزاری برای تولید، کنترل و پردازش محتوا که در بخش های مختلف وب سایت نمایش داده می شود مشغولند.
برنامه نویسی وب یکی از بخش های سخت راهاندازی وب سایت است اما کدها بدون داشتن یک طراحی زیبا و منطقی، خدمتی به شما و کسب و کارتان نخواهند کرد. طراحان وب، چیدمان و ساختار صفحات را تعیین کرده و به زیبایی و کاربر پسند بودن سایت توجه ویژهای دارند.
انتخاب شغل طراحی سایت
قبل از اینکه شما بخواهید درآمدی از طریق طراحی سایت کسب کنید باید ابتدا حوزهای که میخواهید در آن کارکنید را مشخص کنید چون طراحی وبسایت، شاخههای متفاوتی دارد مثل برنامهنویس وب یا طراح وبسایت که حوزههای کاری آنها باهم متفاوت است پس ابتدا انتخاب کنید که در چه شاخهای میخواهید فعالیت کنید.
دوره جامع آموزش طراحی سایت همراه با استخدام
درگذشته مثلا ده سال قبل به این شکل بود که یک نفر بهتنهایی یک سایت را از صفر تا صد طراحی میکرد، اما امروزه این روش منسوخشده است و بهصورت تیمی یا گروهی کارها را انجام می دهند، بنابراین می بینیم که کارها روز به روز به سمت تخصصی تر شدن پیش می رود.
با توجه به توضیحات بالا ابتدا باید تصمیم خود را بگیرید که در چه شاخهای از طراحی وبسایت فعالیت کنید.
درآمد شغل طراحی سایت
برای اینکه بدانیم یک شغل درآمدش چقدر است؟ ابتدا باید به چند نکته توجه کنیم و چند سوال اساسی از خود بپرسیم.
آیا میشود برای یک عمر روی آن شغل حساب باز کرد؟ یا ممکن است که در طی زمان آن شغل منسوخ شود. بهعنوانمثال ساخت چرخ چوبی برای ارابه و گاری شغلی منسوخشده است.
طراحی وبسایت یکی از شغلهای مدرن است که حتی قوانین خاصی برای آن تصویب نشده، بهعنوان مثال با شیوع کرونا در چند سال اخیر شاهد بودیم که چقدر از کسبوکارهای سنتی به سمت شبکههای اجتماعی و ساخت وبسایت برای ارائهی محصولات و خدمات خود روی آوردند و فروشگاه اینترنتی خود را راهاندازی کردن، بنابراین میبینیم که چقدر در این شغل جای پیشرفت وجود دارد.
نکته دوم اینکه ما چقدر میتوانیم در این کار حرفهای و متخصص شویم، گاهی اوقات یک شغلهایی است که مدرن نیست، مثلا کسی خاتمکار میکند، این کار جزو نیازهای اولیهی شما نیست اما وقتی میبینید خیلی در این کار حرفهای عمل میکند، هر چقدر هزینهی محصولاتش باشد احتمالا شما آن هزینه را پرداخت میکنید و آن محصول را خریداری میکنید، حال چرا؟ چون آن فرد در حرفهی خاتمکاری متخصص است بنابراین محصولاتش ارزشمند است.
در شغل طراحی سایت هم به همین صورت است که هرچقدر شما متخصصتر شوید و در کارتان تخصص بیشتری پیدا کنید و سایتی باکیفیت بالا طراحی کنید، میتوانید کسب درآمد بیشتری در این حرفه داشته باشید.
هزینه هر پروژه طراحی سایت چقدر است؟
برای اینکه بدانید درآمد طراحی سایت چقدر است باید ابتدا ببینید که تعرفهی طراحی هر وبسایت چقدر است؟ و چه مدتزمانی طول میکشد تا شما یک وبسایت را طراحی کنید و تحویل مشتری بدهید.
دوره جامع آموزش ادمینی همراه با استخدام
تا به امروز هیچ تعرفهی ثابتی برای طراحی وبسایت در نظر گرفته نشده است، دلیل آنهم این است که نیازها برای طراحی هر وبسایت متفاوت است مثلا نیاز یک وبسایت فروشگاه اینترنتی با نیاز یک وبسایت آموزشی فرق میکند و همین تفاوتها، انتظارات و تقاضاهای گوناگونی از سوی مشتری ایجاد میکند که باعث متفاوت بودن قیمت طراحی هر سایت میشود.
عامل دیگری که هزینهی پروژه طراحی سایت را تغییر میدهد، تجربه، مهارت و تخصص شما است.
طراحان مبتدی
طراحان مبتدی که تازه وارد بازار کار شده اند و تجربه کمی دارند، معمولاً درآمد کمتری نسبت به افراد با تجربه کسب می کنند. درآمد این دسته از طراحان ممکن است به طور متوسط بین ۵ تا ۱۰ میلیون تومان در ماه باشد.
مثلا یک نفر که بهتازگی وارد دنیای طراحی سایت شده ممکن است یک وبسایتی با سیستم آماده و قالبهای آماده مثل وردپرس در عرض چند ساعت و یا در مدت دو روز تا سه روز یک وبسایت طراحی کند و هزینه ای حداقل 5 میلیون برای انجام کارش دریافت کند.
طراحان با تجربه متوسط
طراحانی که چند سال تجربه کار دارند و مهارتهای فنی خود را بهبود بخشیدهاند، میتوانند درآمد بیشتری کسب کنند. درآمد این دسته از طراحان معمولاً بین ۱۰ تا ۲۰ میلیون تومان در ماه متغیر است.
در واقع کسانی هم هستند که بسیار حرفه ای هستند و بابت تجربه و تخصصی که دارند، با همان قالب و سیستم آماده 20 میلیون دریافت کنند، زیرا به خاطر تخصصی که دارند سایتی بسیار حرفه ای و با کیفیت را طراحی می کنند.بنابراین هر چه در طراحی وبسایت متخصص تر باشید و مهارت بیشتری داشته باشید و کار باکیفیت تری تحویل مشتری دهید در نتیجه به درآمد بیشتری خواهید رسید.
طراحان حرفهای و با تجربه
طراحان حرفه ای که تجربه و مهارت های زیادی در زمینه های مختلف طراحی سایت دارند، می توانند درآمدهای بسیار بالاتری کسب کنند. این دسته از طراحان ممکن است بین ۲۰ تا ۵۰ میلیون تومان یا بیشتر در ماه درآمد داشته باشند، بسته به نوع پروژه ها و مشتریانشان.
این دسته از طراحان سایت ، که یک سایت را از صفر تا صد، با برنامهنویسی اختصاصی طراحی می کنند، این مدل از طراحان وبسایت معمولا با هزینهی 30 میلیون به بالا حتی تا 100 میلیون، 200 میلیون برای انجام این کار هزینه دریافت میکنند. بنابراین تخصص حرف اول را میزند هر چه شما متخصصتر باشید و مهارت بالاتری داشته باشید درآمد بیشتری کسب میکنید.
بنابر این اگر شما هم میخواهید یک طراح وب سایت حرفه ای بوده و کسب درآمد میلیونی در ماه داشته باشید پیشنهاد ما مجموعه باتیس گرفی می باشد که با شرکت در دوره جامع آموزش طراحی سایت باتیس گرفی شما هر چیزی در رابطه با طراحی سایت لازم است را خواهید دانست علاوه بر آن ، گوگل کنسول را نیز فراخواهید گرفت و در پایان نیز مدرک پایان دوره به شما عطا خواهد شد و در خود وب سایت مجموعه به عنوان برترین طراح سایت همراه با رزومه و نمونه کارهایتان معرفی خواهید شد.
مجموعه باتیس گرفی
مجموعه باتیس گرفی یک مجموعه گرافیکی بوده که تمامی خدمات گرافیکی ، طراحی سایت ، سئو ، رپورتاژ آگهی و بک لینک ، مقاله نویسی برای رپورتاژ آگهی ، خدمات ادمینی گسترده ، معرفی بهترین پیج های اینستاگرامی ، همراه با دوره های جامع آموزش ادمینی و طراحی سایت همراه با استخدام و معرفی به بازار کار را برای کاربران خود محیا کرده است.